💩💩Op welk vakje legt het schaap een kakje? 💩💩

Kies, via onderstaande link, je vakje op het veld 💩💩:

TBA

Reglement van Schijt-je-Rijk

Hier kunt u het reglement van de wedstrijd ‘Schijt-je-Rijk’ vinden. Door het kopen van een lotje, bent u akkoord gegaan met de regels die hier vermeld staan:

* De wedstrijd gaat door op vrijdag 28 april 2023 op het dorpsplein in Everberg. Deze wedstrijd gaat van start om 18:00u en eindigt om 21:00u. De wedstrijd eindigt ook als het schaap, voor 21:00u, twee vlaaien legt.

* Eén lotje die recht geeft op één stukje grond van 0,5m bij 0,5m kost 3 euro en is te verkrijgen bij de leiders en leidsters van Chiro Everberg.

* Er zal één schaap op het veld staan.

* De wei zal omheind zijn met nadars zodat niemand de wil van het schaap kan beïnvloeden.

* Indien een toeschouwer de wil van het schaap toch zal proberen te beïnvloeden, dan houdt de organisatie zich het recht om de persoon in kwestie te verwijderen van het gebeuren en daarenboven het lotje van de persoon in beslag te nemen.

* Ook het voederen van het schaap is ten strengste verboden.

* Het veld is in 800 gelijke vakken verdeeld.

* Een verantwoordelijke, een leiding van Chiro Everberg, zal er op toekijken dat alles vlot verloopt. Hij kan ook op elk moment de wedstrijd stilleggen indien er zich ernstige zaken afspelen op en rond het terrein.

* Er kunnen lotjes worden gekocht tot donderdag 27 april 2022 bij de leiding van Chiro Flurk. Registratie gebeurd onmiddellijk bij de aankoop van het lotje.

* Indien het schaap een vlaai legt voor 18:00u of na 21:00u wordt dit NIET meegeteld. De verantwoordelijke zal hier streng op toezien.

* Dit jaar zijn er 2 hoofdprijzen te winnen, elk ter waarde van 150 euro. Deze prijzen zijn te winnen wanneer het schaap twee keer een vlaai legt op twee verschillende vakjes.

* Indien het schaap geen vlaai legt tussen 18:00u en 21:00u zal door een onschuldige hand een lotje worden getrokken. De persoon tot wie dit lotje toebehoord wordt dan één van de winnaars van deze wedstrijd.

* Indien de winnende vlaaien zich over verschillende vakjes verspreiden, zal het vakje waar het grootste percentage aan vlaai op aanwezig is, tot winnaar worden uitgeroepen.

* De verantwoordelijke zal alles op een eerlijke manier beoordelen. Er is echter GEEN discussie mogelijk over zijn oordeel.

* Wanneer het schaap haar kleine behoefte doet, telt dit NIET mee. Enkel de grote behoefte telt als echte vlaai. Indien beide behoeftes gebeuren, telt het uiteraard ook.

* Indien de winnaars worden door Chiro Flurk gecontacteerd. Er wordt overeengekomen wanneer de prijs overhandigt kan worden.

Geef een antwoord