💩💩Op welk vakje legt het schaap een kakje? 💩💩

Kies, via onderstaande link, je vakje op het veld 💩💩:

https://www.flurksefeesten.be/schijtjerijk2024/

Reglement van Schijt-je-Rijk

Hier kunt u het reglement van de wedstrijd ‘Schijt-je-Rijk’ vinden. Door het kopen van een lotje, bent u akkoord gegaan met de regels die hier vermeld staan:

* De wedstrijd gaat door op vrijdag 26 april 2024 op het dorpsplein in Everberg. Deze wedstrijd gaat van start om 18:00u en eindigt om 21:00u. De wedstrijd eindigt ook als het schaap, voor 21:00u, één vlaai legt.

* Eén lotje die recht geeft op één stukje grond van 0,5m bij 0,5m kost 2,5 euro en is te verkrijgen bij de leiders en leidsters van Chiro Everberg.

* Er zal één schaap op het veld staan.

* De wei zal omheind zijn met nadars zodat niemand de wil van het schaap kan beïnvloeden.

* Indien een toeschouwer de wil van het schaap toch zal proberen te beïnvloeden, dan houdt de organisatie zich het recht om de persoon in kwestie te verwijderen van het gebeuren en daarenboven het lotje van de persoon in beslag te nemen.

* Ook het voederen van het schaap is ten strengste verboden.

* Het veld is in 800 gelijke vakken verdeeld.

* Een verantwoordelijke, een leiding van Chiro Everberg, zal er op toekijken dat alles vlot verloopt. Hij kan ook op elk moment de wedstrijd stilleggen indien er zich ernstige zaken afspelen op en rond het terrein.

* Er kunnen lotjes worden gekocht tot donderdag 25 april 2024 bij de leiding van Chiro Flurk. Registratie gebeurd best onmiddellijk bij de aankoop van het lotje.

*De website voor het registreren van het gekochte lotje en het kiezen van een vakje sluit op vrijdag 26 april 2024 om 12:00 uur ’s middags. Vakjes die na dit tijdstip worden gekozen, zullen worden verwijderd uit het systeem en als ongeldig verklaard worden. Chiro Flurk Everberg staat niet in voor de terugbetaling van de gekochte lotjes indien deze op vrijdag 26 april na 12:00 uur worden geregistreerd.

* Indien het schaap een vlaai legt voor 18:00u of na 21:00u wordt dit NIET meegeteld. De verantwoordelijke zal hier streng op toezien.

* Dit jaar is er 1 hoofdprijs te winnen, ter waarde van 300 euro. Deze prijs is te winnen wanneer het schaap één keer een vlaai legt op een vakje.

* Indien het schaap geen vlaai legt tussen 18:00u en 21:00u zal door een onschuldige hand een lotje worden getrokken. De persoon tot wie dit lotje toebehoord wordt dan de winnaars van deze wedstrijd.

* Indien de winnende vlaai zich over verschillende vakjes verspreiden, zal het vakje waar het grootste percentage aan vlaai op aanwezig is, tot winnaar worden uitgeroepen.

* De verantwoordelijke zal alles op een eerlijke manier beoordelen. Er is echter GEEN discussie mogelijk over zijn oordeel.

* Wanneer het schaap haar kleine behoefte doet, telt dit NIET mee. Enkel de grote behoefte telt als echte vlaai. Indien beide behoeftes gebeuren, telt het uiteraard ook.

* De winnaar wordt door Chiro Flurk gecontacteerd. Er wordt overeengekomen wanneer de prijs overhandigt kan worden.

Geef een antwoord