Schijt je rijk

Klik hier om je vak te registreren.
De vakjes kunnen geregistreerd worden tot 27/04/2018 om 23u59, daarna zal het niet meer mogelijk zijn om een vakje op te eisen!

Reglement van Schijt-je-Rijk

Hier kunt u het reglement van de wedstrijd ‘Schijt-je-Rijk’ vinden. Door het kopen van een lotje, bent u akkoord gegaan met de regels die hier vermeld staan:

* De wedstrijd gaat door op 28 april 2018 op het dorpsplein in Everberg. Deze wedstrijd gaat van start om 14:00u en eindigt om 20:00u. De wedstrijd eindigt ook als het schaap, voor 20:00u, één vlaai legt.

* Eén lotje die recht geeft op één stukje grond van 0,5m bij 0,5m kost 2.5 euro en is te verkijgen bij de leiders en leidsters van Chiro Everberg.

* Er zal één schaap op het veld staan.

* De wei zal omheind zijn met nadars zodat niemand de wil van het schaap kan beïnvloeden.

* Indien een toeschouwer de wil van het schaap toch zal proberen te beïnvloeden, dan houdt de organisatie zich het recht om de persoon in kwestie te verwijderen van het gebeuren en daarenboven het lotje van de persoon in beslag te nemen.

* Ook het voederen van het schaap is ten strengste verboden.

* Het veld is in 800 gelijke vakken verdeeld.

* Een verantwoordelijke, een leiding van Chiro Everberg, zal er op toekijken dat alles vlot verloopt. Hij kan ook op elk moment de wedstrijd stilleggen indien er zich ernstige zaken afspelen op en rond het terrein.

* Er kunnen lotjes worden gekocht tot vrijdag 27 april 2018 23u59. 14 Uur voor de start van de wedstrijd wordt de verkoop stopgezet. (en moeten al gekochte lotjes geregistreerd zijn)

* Indien het schaap een vlaai legt voor 14:00u of na 20:00u wordt dit NIET meegeteld. De verantwoordelijke zal hier streng op toezien.

* De winnaar van de wedstrijd wint een prijs (twv € 300). Deze prijs is te winnen wanneer het schaap eenmalig een vlaai legt op één vakje.

* Indien het schaap geen vlaai legt tussen 14:00u en 20:00u zal door een onschuldige hand een lotje worden getrokken. De persoon tot wie dit lotje toebehoord wordt dan de winnaar van deze wedstrijd.

* Indien de winnende vlaai zicht over verschillende vakjes zal verspreiden, zal het vakje waar het grootste percentage aan vlaai op aanwezig is, tot winnaar worden uitgeroepen.

* De verantwoordelijke zal alles op een eerlijke manier beoordelen. Er is echter GEEN discussie mogelijk over zijn oordeel.

* Wanneer het schaap haar kleine behoefte doet, telt dit NIET mee. Enkel de grote behoefte telt als echte vlaai. Indien beide behoeftes gebeuren, telt het uiteraard ook.

* Indien de winnaar die dag zelf niet aanwezig is zal de leiding van Chiro Everberg er voor zorgen dat die persoon zijn prijs elders toch in ontvangst kan nemen.

Laat een reactie achter