Zaterdag starten we vanaf 09u met de 6de editie van ons Motortreffen, haal jullie motor maar van stal voor een pittig ritje in de Ardennen. Om 12u is iedereen welkom voor dé sportwedstrijd van het jaar in Everberg, de 1ste editie van Trailberg! Een recreatieve en uitdagende hindernisloop voor jong en oud door de velden en bossen van Everberg. Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op Trailberg

Vanaf 13u barst het feest echt los op het plein in Everberg, allerhande kinderanimatie wacht op al de spelende kinderen. Ons ruim aanbod aan kinderanimatie wordt elk jaar spectaculairder, meer hierover onderaan.

De ouders, grootouders, buren, familie, vrienden en Chiro sympathisanten kunnen komen genieten op ons zonovergoten terras van biertjes wijnen, frisdrank, frietjes, ijsjes,…! De ideale gelegenheid voor een gezellige babbel!

KINDERANIMATIEDORP 13u – 17u

De kinderen staan centraal tijdens de Flurkse Feesten, voor hen wordt een heel dorp gebouwd waar ze zich kunnen in uitleven! Zo kunnen ze komen Buttons maken, cakjes versieren, knutselen en verschillende Vlaamse spelen uittesten. Ook dit jaar hebben we verschillende gekke fietsen vast gekregen en wie nog adem over heeft kan terecht op onze Klimtoren. Daarnaast kunnen ze zich ook uitleven op het springkasteel of in het ballendorp . Uitblazen kan op onze geweldige zwierdraaimolen. Met andere woorden voor iedereen wat wils op de Flurkse Feesten. Heel de namiddag door stellen we ook enkele leuke sport initiaties aan de kinderen voor.

Al deze activiteiten worden u aangeboden voor € 5

SCHIJT JE RIJK 16u – 20u

Vanaf 16u begint onze schijt je rijk actie. Een schaap zal dan rondlopen in een afgebakend deel van de Flurkse Feesten. En dan is de vraag; op welk vakje valt het kakje. Het vak waar het dier zijn kakje doet zal de winnaar worden van een een Apple Tablet, de omliggende vakken krijgen een Chiro troostprijs.

Nog niet in het bezit van een lotje voor onze schijt je rijk, vraag dan aan leiding, aspi’s & de Flop voor een lotje of mail naar info@chiroflurk.be . De prijs is € 2,5 voor een vakje, meerdere vakjes verhogen natuurlijk de winst kans. Vergeet na je aankoop je vakje niet te registreren op onze website. Registreren zal binnenkort mogelijk worden.

BBQ & LIVE MUZIEK 17u30 – 20u

ZOMERTERRAS & KINDER CINEMA 20u – 24u