Affiche_FF2014De Flurkse Feesten

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben is het binnenkort terug Flurkse Feesten een Dorp feest voor jong en oud in het centrum van Everberg. Op deze site lezen jullie meer wat er allemaal te gebeuren valt.

Heeft u een lotje gekocht voor “schijt je rijk” klik dan hier om het te registreren.

Nog geen lotje vast gekregen aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar info(@)chiroflurk.be

Lees zeker ook onze flyer eens door om helemaal op de hoogte te zijn van onze festiviteiten.

 

 

 

INSCHRIJVEN DOE JE BEST VOOR VOLGENDE ACTIVITEITEN:

Affiche_paintball2014

PAINTBALL

Voor slechts €20 kan je 1u paintballen krijg je 100 kogels, een drankje en een volledige uitrusting. Als je met je jeugdbeweging (Chiro, scouts, jeugdhuis,…) komt betaal je nog slechts € 15 per persoon.

Inschrijven kan door te mailen naar info@chiroflurk.be, met de vermelding van je ploegnaam en gewenst uur van spelen.

BBQ

We bieden jullie groenten, pasta’s, rijst en aardappelen in de schil aan à volonté en natuurlijk lekker vers gebakken vlees. Dit alles voor € 13 als jullie zich inschrijven voor 29 april 2014 door een mailtje te sturen naar info@chiroflurk.be. Voor een kinderschotel is het € 9, natuurlijk kan er de dag zelf ook nog ingeschreven worden voor de BBQ dit voor € 15

KOOKWORKSHOP

Vanessa onze kookouder en tevens ook traiteur van opleiding, leert iedereen die wil enkele fijne en lekkere aperitiefhapjes te maken. Want wat is er nu lekkerder dan aperitiefhapjes voor het eten? De workshops zijn voor 10 – 15 personen, inschrijven kan door te mailen naar info@chiroflurk.be, natuurlijk kan je op de dag zelf ook nog inschrijven!