Flurkse Feesten! 28 & 29 april 2023

Neem uw agenda er maar weer bij, schrap alles wat u al gepland had, want het zijn weer de Flurkse Feesten! Dit jaar is het de 11de editie!! We gaan er weer een lap op geven met leuks voor jong en oud. Hieronder kan je ons gezellige programma vinden: 

► Vrijdag 28 april:

Onze jaarlijkse “opener” van de Flurkse Feesten blijft bestaan, de “Zware Bierenavond”! Een biertje hier, een zwaarder biertje daar, onze TL (technisch leiding) staat deze vrijdagavond voor jullie klaar! Ons gevarieerde aanbod heeft voor iedereen wat wils, van Flurkoise en Simpele Duif tot gewone Pils. Om deze avond nog plezanter te maken, komt “The Lord Mavin Project” om de sfeer er goed in te houden. Deze band komt pop/rock originals & covers brengen. Dansen en zingen is zeker toegestaan :-). 

Kakje op een vakje? Jaja, je hoort het goed! Schijt Je Rijk komt er weer aan! Raad jij het juiste vakje en win jij de hoofdprijs (t.w.v. +/- 300 euro)? U kan binnenkort u lotje kopen bij onze leiding en aspi’s.

Terwijl de ouders genieten van het bier, is er voor de kinderen ook heel veel plezier! De aspi’s zorgen ervoor dat ze kunnen dansen en springen op de Kinderfuif (18u-20u). Plezier gegarandeerd en dit maar voor €3! Neem al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee, want het wordt het feestje van het jaar!

Ook Buurderij kan je terug vinden bij ons dit jaar. Een marktje met lokale handelaars waar je heerlijke en unieke dingen kunt kopen, zal de sfeer helemaal compleet maken. Je kan op voorhand al bestellen via de site: https://boerenenburen.be/nl/assemblies/7718. Vanaf 17u30 staan de handelaars voor u klaar en bent u meer dan welkom om de gezellige sfeer wat op te snuiven!

Hierna begint de grote aspifuif (21:30-03:00). Meer info volgt nog!

► Zaterdag 29 april:

Op zaterdag staat er veel op onze planning. Drukke dag, maar een dag vol met plezier!

Vanaf 12:30 staan wij klaar om jullie (en jullie vrienden/familie/buren …) op jullie wenken te bedienen! Onze toog gaat van frisdranken tot bier en zelfs COCKTAILS

Daarnaast hebben we verscheidene eetkraampjes waar u uw buik met hemelse dingen kan vullen.

Voor de kids bouwen wij een heel kinderdorp met verschillende activiteiten: knutselhoek, springkastelen, gekke fietsen … Plezier verzekerd!

Om het weekend goed af te sluiten zal er ook een spetterende show zijn in de avond!

U hoort het al, de sfeer en gezelligheid is op en top!

Wij hebben er al vast zin in 😉

Tot dan!

Geef een antwoord