Op vrijdag 26 april komt organiseren we de ‘Boeren & Buren-markt’ (17.30u – 21.00) voor een 2de keer op onze Flurkse Feesten! Vorig jaar was dit een succes-formule om de lokale handelaars/ambachten in de kijker te zetten, dit jaar willen wij dit opnieuw verwezenlijken! Wat kan je verwachten?

De Boeren & Buren-markt (ook bekend als Buurderij) is een nieuwe manier om gezonde, ambachtelijke en vooral lokale voeding aan te bieden. Alle producten komen van lokale boerderijen uit de streek, vervaardigd met respect voor het milieu en focus op de korte keten. De handelaars plaatsen hun producten online op de website van Buurderij . Hierop kan u een bestelling plaatsen van de aangeboden producten, waarna je ze kan afhalen op de Flurkse Feesten! Eenmaal u besteld heeft, bent u zeker dat de verse ambachtelijke producten bij u terecht komen.

Niet getreurd! Je kan ook ter plaatse lokale producten kopen bij deze handelaars. De markt komt tot werkelijkheid op onze Flurkse Feesten, waarbij elke handelaar zijn/haar eigen standje heeft. Kom zeker eens kijken wat ze allemaal te bieden hebben 😉 

Sommige lokale handelaars/ambachten voorzien ook het avondeten op vrijdagavond. Wat is er nog beter dan een overheerlijke maaltijd die gemaakt is door lokale handelaars? Er zijn verschillende soorten gerechten waar iedereen van zal genieten. Niet koken en geen afwas, wat wilt een mens nog meer?

Online bestellen kan via: https://boerenenburen.be/nl/assemblies/7718 

Door hierop een bestelling te plaatsen help je de lokale boeren/handelaars. Een eerlijke en democratische prijs gegarandeerd! Daarnaast komt het ook vers van de handelaars, dit heeft dus meer kwaliteit dan in een grootwarenhuis.