Flurkse Feesten! 26 & 27 april 2024

Neem uw agenda er maar weer bij, schrap alles wat u al gepland had, want het zijn weer de Flurkse Feesten! Dit jaar is het de 12de editie!! We gaan er weer een lap op geven met leuks voor jong en oud. Hieronder kan je ons gezellige programma vinden: 

VRIJDAG 26 APRIL

Onze jaarlijkse “opener” van de Flurkse Feesten blijft bestaan, de “Zware Bierenavond” (17.30 – 00.00)! Een biertje hier, een zwaarder biertje daar, onze TL (technisch leiding) staat deze vrijdagavond voor jullie klaar! Ons gevarieerde aanbod heeft voor iedereen wat wils, van Flurkoise en Simpele Duif tot gewone Pils.

Om deze avond nog plezanter te maken, komt “Berang” (19.00u). Hij brengt folksongs met een nostalgische ondertoon. Regelmatig akoestisch maar soms ook elektrisch en lawaaierig. Wij verwelkomen ook “The Lord Mavin Project” (21.00u) om de sfeer er goed in te houden. Deze band komt pop/rock originals & covers brengen. Dansen en zingen is zeker toegestaan :-). 

Kakje op een vakje? Jaja, je hoort het goed! Schijt Je Rijk (18.00u -…) komt er weer aan! Raad jij het juiste vakje en win jij de hoofdprijs (t.w.v. +/- 300 euro)? U kan binnenkort u lotje kopen bij onze leiding en aspi’s. De link om je eigen vakje te kiezen vindt je bovenaan bij ‘Schijt Je Rijk’.

Terwijl de ouders genieten van het bier, is er voor de kinderen ook heel veel plezier! De aspi’s zorgen ervoor dat ze kunnen dansen en springen op de Kinderfuif (18.00 – 20.00), dit gebeurt allemaal onder toezicht van de aspi’s (18u-20u). Plezier gegarandeerd en dit maar voor €4 (+chips)! Neem al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee, want het wordt het feestje van het jaar!

Ook de Boeren & Buren-markt kan je terug vinden bij ons dit jaar. Een marktje met lokale handelaars waar je heerlijke en unieke en zelfgemaakte dingen kunt kopen, zal de sfeer helemaal compleet maken. Je kan op voorhand al bestellen via de site: https://boerenenburen.be/nl/assemblies/7718. Vanaf 17u30 (tot 21.00u) staan de handelaars voor u klaar en bent u meer dan welkom om de gezellige sfeer wat op te snuiven! Zij verzorgen ook het avondeten op vrijdagavond van de Flurkse Feesten!

Hierna begint DE enige echte ‘Flurkse Fissa‘ (21.30u – 03.00). De aspi’s nodigen jullie uit om te dansen op de knallende beats, genieten van de frisse drankjes EN te smullen van de verrukkelijke hamburgers van Jeanine & Yarne. Het belooft een avond te worden om nooit te vergeten! Kom (na de Zware Bierenavond) met z’n allen naar de Parochiezaal te Everberg om er een EPISCH feestje van te maken. Poets je dansschoenen dus nog eens op, houd een plaatsje vrij in je agenda, en dan zien wij jullie op de enige echte Flurkse Fissa!

ZATERDAG 27 APRIL

Op zaterdag staat er veel op onze planning. Drukke dag, maar een dag vol met plezier!

Vanaf 11:30 staan wij klaar om jullie (en jullie vrienden/familie/buren …) op jullie wenken te bedienen! Onze toog gaat van frisdranken tot bier en zelfs COCKTAILS

Daarnaast hebben we dit jaar een pasta-bar (11.30u – …) voorzien, met sauzen gemaakt door Traiteur Claessens. Hier kun je kiezen tussen verschillende heerlijke smaken. Daarnaast kan je ook nog genieten van een lekker dessertje.

Voor de kids bouwen wij een heel kinderdorp (13.00 – 18.00) met verschillende activiteiten: knutselhoek, springkastelen, gekke fietsen, schminkstand, speelmateriaal … De toegang tot alle kinderdorp-activiteiten kost slechts € 5. Plezier verzekerd!

Dit jaar zullen er doorheen de dag verschillende optredens plaatsvinden waarvan u kan genieten. Deze artiesten staan alvast te springen om jullie en top dag te bezorgen:

15.20u Zoë Troch

17.00u. Souverein

Om 20 uur doen we ook nog een super-mega-vette slotshow. Daar wil je zeker bijzijn!

U hoort het al, de sfeer en gezelligheid is op en top!

Wij hebben er al vast zin in 😉

Tot dan!